Deze veggie bowl met gebakken aardappelen en groenten is lekker licht. De feta en de frambozenazijn zorgen voor een verrassende toets. Zomers en kleurrijk!
Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes.
Smelt de boter in een pan en bak de aardappelen gedurende 4-5 minuten. Schud ze regelmatig op en kruid met peper en zout. Bak daarna 10-12 minuten op lage temperatuur verder, onder het deksel, tot de aardappelen zacht en goudbruin zijn. Hou warm.
Halveer de kerstomaten.
Schil en rasp de wortelen.
Laat de maïs uitlekken.
Snijd de feta in kleine blokjes.
Bereid de vinaigrette door de olijfolie te mengen met de frambozenazijn.
Bouw de salade op door de kerstomaten, wortelen, maïs, linzen, kikkererwten, olijven, komkommer, feta, Romeinse sla en baby slablaadjes naast elkaar te schikken in een kom of diep bord. De aardappelschijfjes komen als laatste. Besprenkel met de vinaigrette en strooi er tenslotte wat vers gehakte koriander over.