Een leuke variant op de klassieke biefstuk-friet. Serveer het vlees met een fruitige dressing en goudbruin gebakken frietjes.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Schil de aardappelen en snijd in staafjes van 1 cm dik. Spreid ze uit op een vel bakpapier. Besprenkel de staafjes met olie en kruid met cajunkruiden. Zet ze in de oven en bak 20 minuten tot de ze krokant zijn.
- Bereid de fruitige saus. Schil en snijd de mango in fijne schijfjes. Doe hetzelfde met de sinaasappel. Meng met de zeste en het sap van de limoen.
- Bak of grill de biefstukken in de pan. Kruid met peper en zout.
- Leg een biefstuk op een bord, lepel er wat van de fruitige saus over en leg wat frietjes erlangs. Serveer met een groene salade.
Recept: ontwikkeld door European chefs, Campagne gefinancierd met de steun van de Europese Unie en Frankrijk.