Een kleurrijk recept, met rode paprika die het geheel meer smaak geeft. Deze tortilla is ideaal als aperitiefhapje.
Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes van ongeveer 0,5 cm.
Pel de ui en snijd in schijfjes. Snijd de paprika in blokjes.
Verhit de olie in een pan. Doe er de aardappelschijfjes en paprikablokjes bij. Bak 10 minuten op middelhoog vuur en roer regelmatig. Doe er de ui bij en laat nog 5 minuten verder bakken.
Klop de eieren los in een kom en kruid met peper en zout.
Voeg de losgeklopte eieren toe aan de pan. Verlaag het vuur en laat de tortilla garen, gedurende 5-7 minuten Doe de aardappel/ui/paprika-mengeling in een kom en roer om.
Bak de tortilla op laag vuur gedurende 5-7 minuten.
Leg een bord op de pan, draai om en schuif de tortilla terug in de pan zodat de andere kant kan bakken. Na 10 minuten is hij gaar.
Snijd de tortilla in vierkantjes en serveer hem als aperitiefhapje.