TORNADO TWISTER VAN AARDAPPELEN MET ZINGY LIMOEN MAYONAISE
Voorbereiding:10 MINKooktijd:40 MIN
Aardappeltwisters veroveren de laatste jaren ook onze keuken. Je kan ze zelf eenvoudig bereiden: op de juiste manier insnijden, goed kruiden en dan goudbruin bakken in de oven.
Verwarm de oven voor op 210°C.
Meng alle kruiden en zet apart.
Steek een spies door het midden van de aardappelen.
Druk een scherp mes in het uiteinde van de aardappelen, tot het de spies net niet raakt. Draai het mes rond zodat je een spiraalvorm bekomt. Trek dit vervolgens uit elkaar aan de spies.
Bestrijk elke aardappel met olie en overstrooi met het kruidenmengsel.
Zet de tornado twisters 30 à 40 minuten in de oven tot ze knapperig en gaar zijn.
Meng alle ingrediënten voor de limoenmayonaise.
Serveer de warme tornado twisters met de limoenmayonaise.