Snijd de aardappelen in vier en kook ze gaar in (licht gezouten) water. Giet af en laat de aardappelen drogen.
Snijd de champignons in twee of in vier (als ze groot zijn). Snijd de paprika in reepjes en de paksoi in hapklare stukken. Rasp de gember. Snijd de lente-uien en de chilipeper in stukjes. Hak de koriander fijn.
Meng de sojasaus met de pindakaas, gember, currypasta, het limoensap en de honing. Voeg twee eetlepels olijfolie (of sesamolie) toe en klop tot een zacht mengsel.
Verhit wat (sesam)olie in de wok en voeg de paprika en de paksoi toe. Laat 5 minuten sudderen en voeg dan de champignons, lente-ui en chilipeper toe. Laat de groenten verder garen tot ze een goudbruine kleur krijgen. Voeg de aardappelen en de saus toe. Laat even inkoken en voeg de sojascheuten toe. Haal de wok van het vuur en breng op smaak met peper en zout.