Een aardappelsalade met een Oosters tintje. De Thaise dressing is makkelijk om te maken en smaakt fantastisch. Dit is een gerecht dat je keer op keer verrast.
Stoom de aardappelen 20 minuten en laat afkoelen. Pel ze en snijd in blokjes van 2 cm.
Snijd de komkommer in blokjes Snijd de chilipeper doormidden, verwijder de zaadjes en snijd fijn.
Meng 2 eetlepels limoensap en de vissaus in een kom.
Roer er het zout en de suiker door tot de suiker oplost. Doe er daarna de zeste van 1 limoen, chili, ui en kokosmelk bij. Meng goed.
Doe de aardappelblokjes in een kom. Voeg de komkommer toe en giet er de vinaigrette over. Strooi er de pinda’s over. Hak de koriander en strooi er ook over. Klaar!
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.