Je houdt van aardappelen én zeevruchten? Dan is dit gerecht iets voor jou. De bereiding is eenvoudig. Breng het aardappelpannetje op smaak met gerookte paprikapoeder en komijn voor extra veel smaak.
Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn. Laat uitlekken en drogen.
Snijd de ui in blokjes, doe hetzelfde met de paprika.
Verhit olijfolie op hoog vuur in een grote bakpan. Bak de scampi’s kort aan. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan. Verlaag het vuur en voeg de ui toe (en eventueel nog 1 el olijfolie). Laat 5 minuten sudderen tot de ui zacht zijn.
Voeg de aardappelen, komijn en gerookt paprikapoeder toe. Laat 4 minuten verder garen.
Voeg de erwtjes en scampi toe, laat nog 2 minuten verder garen.
Kruid met peper en zout. Hak de peterselie grof en strooi over de pan.
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.