RUNDSTARTAAR MET GEROOSTERDE AARDAPPELEN
Voorbereiding:
20 MIN
Kooktijd:
20 MIN
Een heerlijk recept dat knapperige aardappelen combineert met fijngesneden vlees. Wordt geserveerd met opgelegde kappertjes en verse kruiden.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de ongeschilde aardappelen in stukken.
- Leg ze op een bakplaat. Besprenkel elke aardappel met wat olijfolie en kruid met peper en zout.
- Plaats ze 30 minuten in de voorverwarmde oven . Ze zullen bruin en krokant worden.
- Pel de sjalot en hak fijn. Meng onder de rundstartaar.
- Doe in een slakom eidooier, mosterd, peper en zout. Klop alles los.
- Giet er vervolgens olijfolie bij in een dun straaltje en klop stevig met de garde tot alle ingrediënten gebonden zijn.
- Meng dit mengsel onder de rundstartaar.
- Vorm op 4 kouden borden een cirkel tartaar en druk hem licht plat
- Garneer met kappertjes en wat verse kruiden.
- Serveer meteen, samen met de warme aardappelen.