ROG GEVULD MET AARDAPPELRISOTTO
Voorbereiding:
10 MIN
Kooktijd:
30 MIN
Deze aardappelrisotto met rog ziet er lekker en verrassend uit. Vergeet niet af te werken met limoen voor een frisse toets.
- Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 0,5 cm.
- Hak de ui en knoflook fijn en bak in 2 eetlepels olijfolie.
- Doe er de aardappelblokjes bij en de visfond. Laat sudderen tot de aardappelblokjes alle vocht geabsorbeerd hebben. Kruid met peper en zout.
- Hak de zongedroogde tomaten in kleine stukken en voeg toe aan de aardappelen. Hak de bieslook en voeg ook toe.
- Bak de rogfilets in 1 eetlepel olijfolie en kruid met peper en zout.
- Verdeel de aardappelrisotto over 4 borden. Leg er de rog bovenop en besprenkel met limoensap. Rasp de zeste van 1 limoen en strooi over de vis.