De klassieke ovenschotels beu? Ga dan eens voor Mexicaanse vibes met deze pittige aardappelschotel, olé!
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de ongeschilde aardappelen in dunne schijfjes. Schik ze op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper, zout en paprikapoeder en besprenkel met olijfolie. Meng de aardappelschijfjes met je handen zodat ze allemaal omhuld zijn met olie en kruiden. Zorg dat de schijfjes elkaar niet overlappen. Zet 15 à 20 minuten in de oven.
Laat de maïs en zwarte bonen uitlekken en spoel af.
Hak de lente-uien, jalapenopepers en koriander.
Doe de aardappelschijfjes in een ovenschaal. Verdeel de maïs, bonen, en gemalen kaas over de aardappelen. Zet 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Strooi de lente-uien, jalapenopepers en koriander over de aardappelen. Werk af met een partje limoen.