PAPILLOT MET AARDAPPEL EN PAPRIKA
Voorbereiding:
20 MIN
Kooktijd:
50 MIN
Combineer de smaken van aardappelen en paprika samen in een kleurrijk en gezond gerecht.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Was de aardappelen en snijd in de lengte in 2.
- Neem 4 vellen bakpapier, groot genoeg om 4 aardappelhelften goed mee te omwikkelen.
- Verwijder de zaadlijsten met de pitjes uit de paprika’s en snijd in reepjes. Snijd de lente-uien in ringen en de citroen in dunne schijfjes.
- Leg de paprikareepjes en lente-ui op de vellen bakpapier.
- Bedek de groenten met een schijfje citroen en leg daarop 4 aardappelhelften per papillot.
- Kruid met zout, takjes tijm en besprenkel met olijfolie.
- Doe de papillotten dicht en zet 45 tot 50 minuten in de oven.
- Controleer de garing met de punt van een mes. Als je makkelijk door de aardappelen kan prikken, zijn de papillotten gaar.
- Final touch: open de papillotten en besprenkel met een snuifje paprikapoeder.