- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de (ongeschilde) aardappelen in partjes en de bloemkool in roosjes. Schik de aardappelen en de bloemkool op een met bakpapier beklede ovenplaat. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper, zout en ½ eetlepel komijn. Zet 35 à 40 minuten in de oven (tot de aardappelen een goudbruine kleur hebben en knapperig zijn).
- Snijd de tomaten in blokjes. Smelt de boter in een kom en voeg de kurkuma, de rest van de komijn en de geroosterde bloemkoolroosjes toe. Zet de pot op een laag vuurtje. Voeg er dan de fijngehakte ui, de geperste knoflook en de tomatenblokjes aan toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Laat 15 minuten sudderen tot de ui gaar is.
- Voeg de volle yoghurt toe, samen met de garam masala. Meng voorzichtig en haal van het vuur. Voeg de geroosterde bloemkool en de aardappelen toe.
- Garneer met de fijngehakte koriander.
Tip: Serveer met je favoriete naanbrood.