Niets boven knapperige aardappelen uit de oven. De verrassende combinatie met tonijn en cheddar maakt dit recept zeker het proberen waard!
Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht: 180°C, gasstand 6).
Bestrijk de aardappelen met olijfolie en prik er enkele keren in met een vork. Strooi er grof zout over en bak 1 uur in de oven.
Hak de bieslook en lente-uien fijn. Meng met de mayonaise, tonijn en citroensap. Doe er ook 20 g Cheddar bij.
Halveer de gebakken aardappelen in twee, hol ze wat uit en meng het aardappelvlees onder de tonijnmayo. Kruid met peper en zou, meng er de olijfolie onder en vul de aardappelen.
Bestrooi met de rest van de Cheddar, zet ze terug in de oven en laat verder garen tot je een goudbruine korst ziet.
Hak ondertussen de rode ajuin en lente-ui fijn, meng in een kom met de spinazie en gemengde sla. Besprenkel met olijfolie, witte wijnazijn en kruid met peper en zout. Serveer bij de gevulde aardappelen.