MAROKKAANSE GEBAKKEN AARDAPPELEN
Voorbereiding:
10 MIN
Kooktijd:
20 MIN
Marokkaanse aardappelen: zo simpel en toch zo lekker. Gewoon alle kruiden mengen met de aardappelen en goudbruin bakken. Keer op keer onweerstaanbaar.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng de komijn, kurkuma, kaneel, cayennepeper, paprika, knoflookpoeder, olijfolie en peper en zout in een kom.
- Snijd de aardappelen in blokjes van 2 cm. Doe ze bij het kruidenmengsel en roer tot alle aardappelblokjes bedekt zijn met de kruiden.
- Spreid de aardappelen uit op een licht ingevette bakplaat. Zorg ervoor dat ze elkaar niet overlappen.
- Bak 30 minuten of tot de aardappelen gaar en goudbruin zijn. Roer ze halverwege de baktijd eens door elkaar.
- Haal de aardappelen uit de oven. Hak de koriander fijn en strooi over de schotel.