AARDAPPEL EN CHORIZO QUESADILLA'S
Voorbereiding:
20 MIN
Kooktijd:
30 MIN
Tover de Mexicaanse zon op je bord met deze lekkere aardappel en chorizo quesadilla's. Arriba!
- Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 cm. Kook de blokjes gaar in gezouten water en giet af.
- Snipper de ui en knoflook fijn.
- Snijd de chorizo in blokjes van 1 cm.
- Verhit olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de knoflook toe en laat 3 minuten verder bakken.
- Voeg er de aardappelen, rode bonen en chorizo aan toe. Bak nog 5 minuten verder.
- Voeg de tijm toe en kruid met het chilipoeder, peper en zout.
- Verdeel het mengsel over de tortilla's. Werk af met de gemalen kaas en vouw de tortilla dicht
- Verhit olijfolie in een pan en bak er de tortilla's in.
- Hak de bieslook fijn en meng door de zure room.
- Serveer de quesadilla's met de zure room.