Deze pannenkoekjes van aardappelen en wortel worden gekruid met komijn en paprikapoeder voor een Oosterse touch. Lekker, kleurig en snel klaar.
Schil de aardappelen en wortelen en rasp fijn. Pers er het vocht uit in een schone handdoek. Doe ze in een kom.
Pel de ui en snipper fijn. Snijd de lente-ui fijn. Rasp de kaas. Meng de uien en kaas onder de aardappelen, samen met de bloem, paprikapoeder en komijn. Kruid met peper en zout. Verdeel in vier kleine pannenkoekjes.
Verhit een klontje boter in een braadpan op middelhoog vuur. Bak de pannenkoekjes tot ze aan elke kant goudbruin zijn. Voeg desgewenst wat verse boter toe op het einde, om te vermijden dat de pannenkoekjes aanbranden.
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.