Met dit recept herontdek je hoe lekker gebakken aardappelen kunnen zijn. De aardappelen worden op smaak gebracht met tijm, zout, paprika en rozemarijn. Heerlijk bij vis.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de aardappelen in twee.
Doe de aardappelen in een ovenvaste schaal. Strooi er het zout en het paprikapoeder over. Pel en plet het teentje knoflook en voeg het, samen met de tijm en rozemarijn, bij de aardappelen. Besprenkel met wat olijfolie, dek af met aluminiumfolie en bak 25-30 minuten in de oven.
Kruid de kabeljauwhaasjes met peper en zout. Verhit een klontje boter in een pan en bak de kabeljauw aan beiden zijden.
Verhit een grillpan. Snijd de lente-uien in de lengte middendoor. Snijd de citroen in schijfjes. Grill de lente-uien en de citroen aan beiden zijden.
Prik met een vork in de aardappelen en check of ze gaar zijn. Indien niet, laat nog even verder bakken.