Mede gefinancierd door het programma Creatief Europa van de Europese Unie
enjoyEurope

KROKANTE AARDAPPELEN MET PARMEZAANSE KAAS

Ingrediënten voor 4

  • 700 g krieltjes (kleine aardappelen)
  • 100 g geraspte parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel gedroogde bieslook
  • Enkele takjes verse tijm
  • Olijfolie
  • Peper en zout
EUPOTATOES29399 website 820x480 recipes 4
Voorbereiding: 10 MIN Kooktijd: 25-30 MIN
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de ongeschilde krieltjes doormidden en doe ze in een kom. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met de bieslook, tijm, peper en zout. Meng goed zodat alle aardappelen met olijfolie bedekt zijn.
  3. Besprenkel een met bakpapier beklede bakplaat met olijfolie en parmezaanse kaas. Schik daarop de aardappelen met de snijkant naar boven en laat ze 25 à 30 minuten in de oven garen tot ze krokant zijn.
  4. Dien als bijgerecht op, samen met wat gebakken groenten, vlees, vis of een slaatje.

Andere verrassende recepten

Lekker van bij ons Bord Bia European Potato Trade Association