Dit is een perfect bijgerecht. Krielaardappelen die je bakt in de pan en op smaakt brengt met sojasaus, sesam en koriander. Ideaal om je familie en vrienden lekker te verrassen.
Verhit de olie in een 15 cm hoge braadpan op middelhoog vuur. Doe de aardappelen erin.
Dek af en bak 20 minuten, tot de aardappelen volledig gaar zijn. Schud de pan elke 5 minuten. Zo zorg je ervoor dat de aardappelen gelijkmatig garen en niet aanbranden.
Pel en plet een teentje knoflook. Zet het vuur lager en voeg de sojasaus, rijstsiroop en knoflook toe. Roer alles goed om.
Zet het vuur opnieuw hoger en blijf roeren. Na 4-5 minuten zal de saus gereduceerd zijn en zie je de aardappelen glanzen en een beetje rimpelen.
Haal de pan van het vuur en meng de aardappelen met de sesamolie. Strooi er de sesamzaadjes over en serveer met koriander.
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.