Deze chili met aardappelschijfjes is ook lekker als aperitiefhapje. Voor de verandering niet met rund maar met kalkoen (of kip, als je wil).
Verwarm de oven voor op 150°C.
Snijd de aardappelen in dunne schijfjes, besprenkel met olie en leg ze in een ovenschaal. Kruid met chili- en paprikapoeder. Bak ze 20-25 minuten in de oven.
Voor het gehakt: pel de knoflook en hak grof. Bak in een pan op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak het goudbruin. Snijd 3 tomaten en doe ze erbij. Kruid met zout.
Check de kruiding. Als je het wat spicier wil, kan je er nog wat chili bij doen.
Leg alle aardappelschijfjes op een schaal, bedek met het gehakt en een beetje roze saus. Als finishing touch strooi je er wat geraspte kaas over. Garneer met koriander.
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.