Een originele wrap met kip, aardappelen, appel en Oosterse kruiden die je meteen in Indiase sferen brengt.
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm.
- Verhit een pan met olijfolie, voeg de aardappelblokjes toe en kruid met peper en zout.
- Bak 4-5 minuten terwijl je ze af en toe omroert. Zet dan het vuur lager, dek af en laat 10-12 minuten verder garen. Hou warm.
- Pel de uien en look en hak ze fijn. Snijd de appel en kip in kleine blokjes.
- Bak de appel en de kip in de pan samen met de curry en tomatenpulp. Kruid met peper, zout en gehakte koriander. Bedek en laat ongeveer 20 minuten garen. Voeg de laatste 5 minuten de aardappelblokjes toe.
- Doe de mengeling met aardappelen en kip op de tortilla wraps.
- Sla de randen om en rol goed op.
Recept: UE CNIPT / Amélie Roche