Snijd de ongeschilde aardappelen doormidden. Hak de ui fijn. Snijd de broccoli in roosjes.
Verwarm boter in een pan en bak de aardappelen tot ze een goudgele kleur krijgen. Voeg de groentebouillon en broccoliroosjes toe. Dek de pan met een deksel af en laat alles stomen tot de aardappelen en groenten gaar zijn (voeg, indien nodig, extra water toe).
Meng ondertussen de roomkaas met 100 ml water en de spinazie tot een gladde puree.
Haal de aardappelen en de broccoli uit de pan en zet opzij.
Gebruik dezelfde pan om de ui te fruiten en de erwtjes te ontdooien. Voeg de spinaziesaus toe en schep de aardappelen en de broccoli onder de saus.
Maak vier kuiltjes voor de eieren en breek ze erin. Zet een deksel op de pan en laat op een halfzacht vuur sudderen tot de eieren zachtgekookt zijn.
Serveer met verbrokkelde fetakaas en fijngehakte peterselie.