Mede gefinancierd door het programma Creatief Europa van de Europese Unie
enjoyEurope

GEWOKTE AARDAPPELEN MET KIP

Ingrediënten voor 4

  • 4 vastkokende aardappelen (ongeveer 500 g)
  • 4 kipfilet
  • 1 el tandoorikruiden
  • Wit van 2 prei
  • 1 broccoli
  • 4 wortelen
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voorbereiding: 20 MIN Kooktijd: 30 MIN

Eénpansgerechten zijn altijd een goed idee. Deze wok met tandoori kip, aardappelblokjes en knapperige groenten zit boordevol smaak en is snel klaar.

  1. Snijd de aardappelen in blokjes van 2 cm. Kook ze gedurende 5 minuten.
  2. Snijd de kip ook in blokjes van 2 cm. Kruid met tandoorikruiden. Wok ze 10 minuten op hoge temperatuur in olijfolie.
  3. Snijd de broccoli, wortelen en prei in kleine stukken en voeg ze toe aan de wok. Zet het vuur lager en wok verder tot alles gaar is.
  4. Kruid met peper, zout en oregano.
  5. Rasp de zeste van de limoen en strooi over de wok.
  6. Besprenkel met limoensap.

Andere verrassende recepten

Lekker van bij ons Bord Bia European Potato Trade Association