Een heel eenvoudig recept waarbij je krieltjes perfect tot hun recht laat komen.
Snijd de ongeschilde aardappelen in kwartjes.
Verwarm de olijfolie in een pan en voeg er de aardappelkwartjes aan toe. Roer zodat de aardappelen goed omhuld zijn met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
Bak 4 à 5 minuten op hoog vuur en roer regelmatig.
Dek af en laat 20 minuten verder bakken op laag vuur, tot de aardappelen krokant en goudgeel zijn.
Rooster de pompoenzaden in een droge pan tot ze bruinen.
Maak ondertussen de dip van blauwe kaas: meng alle ingrediënten. Gebruik eventueel een staafmixer om de dip smeuïger te maken. Kruid naar smaak met peper en zout.
Voeg de geroosterde pompoenzaden toe aan de aardappelen en meng goed.
Snijd de koriander fijn en strooi net voor het opdienen op de aardappelen. Serveer er de dip van blauwe kaas bij.