Mede gefinancierd door het programma Creatief Europa van de Europese Unie
enjoyEurope

GEVULDE AARDAPPELEN MET TONIJN

Ingrediënten voor 4

  • 8 grote zachtkokende aardappelen (700 g)
  • 100 g tonijn uit blik
  • 2 eetlepel mosterd
  • 4 eetlepels verse room
  • 50 g gemalenkaas
  • Verse peterselie
  • Verse bieslook
  • Peper en zout
EUPOTATOES28230 website 820x480 recipes 22
Voorbereiding: 10 MIN Kooktijd: 30 MIN

Deze gevulde aardappelen zijn echte smaakbommetjes waarvoor je niet veel ingrediënten nodig hebt.

  1. Was de aardappelen en kook ze gaar (ongeveer 20 minuten).
  2. Hak de peterselie en bieslook fijn.
  3. Meng de room met de uitgelekte tonijn, mosterd, peterselie en bieslook. Kruid met peper en zout.
  4. Halveer de aardappelen, hol ze uit en meng het aardappelvlees met de room. Vul de aardappelen opnieuw met deze bereiding en zet koel weg
  5. Strooi er voor het serveren de gemalen kaas en nog wat verse kruiden over.

Andere verrassende recepten

Lekker van bij ons Bord Bia European Potato Trade Association