Een gevulde aardappel kan je op vele manieren bereiden, ook met vis. Makreel is het hele jaar door verkrijgbaar en past in ieders budget. Smakelijk!
Verwarm de oven voor op 180°C.
Was de aardappelen goed, maak een inkeping in de lengte en wrijf die in met olijfolie. Strooi er wat grof zout over. Doe ze in een ovenschotel en zet 35-40 minuten in de oven (afhankelijk van de grootte van de aardappelen).
Snijd de makreel in kleine stukjes en meng met de zure room, limoenzeste, kappertjes en fijngehakte lente-ui. Kruid met peper en zout. Zet even koel weg.
Snijd de aardappelen in de helft wanneer ze gaar zijn.
Verdeel de mengeling met makreel over de gehalveerde aardappelen, en werk af met waterkers. Kruid met peper en serveer meteen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.