Snijd de (ongeschilde) aardappelen in schijfjes en schik ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Snijd de halve bol look in twee en leg de look tussen de aardappelen. Besprenkel alles met olijfolie en breng op smaak met peper, zout en de gedroogde oregano. Schuif de ovenplaat 35 à 40 minuten in de oven tot alles gaar is (of tot de aardappelen een goudbruine kleur hebben en knapperig zijn).
Meng de roomkaas in een kom met de sriracha, het limoensap, de fijngesneden augurken en fijngehakte bieslook. Zet even apart.
Haal de halve bol look na 25 minuten uit de oven en laat even afkoelen. Duw de geroosterde look met je vingers uit de bol. Hak de geroosterde look fijn en voeg toe aan het mengsel met de roomkaas. Breng op smaak met peper en zout.
Verspreid de pittige looksaus over een schotel. Schik daarop de geroosterde aardappelen. Werk af met extra bieslook en enkele druppels sriracha (optioneel).