Gebakken aardappelen en rozemarijn zijn voor elkaar gemaakt. Moeilijk is het niet en met de truffelolie geef je dit gerecht een bijzondere toets. Dit is de smaak van het zuiden.
Verwarm de oven voor op 220°C/Gasstand 7.
Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Snijd de aardappelen in blokjes van 2 cm (met schil).
Kook de aardappelen 10 minuten, tot ze gaar zijn. Laat uitlekken en laat 5 minuten afkoelen.
Doe de aardappelen in een grote kom, samen met de rozemarijn, olijfolie, knoflookvlokken, zout en peper. Meng goed.
Spreid alles uit in een pan bedekt met bakpapier en bak 25 minuten. Draai om, bak nog eens 20 minuten tot alles goudbruin en krokant is. Besprenkel met Parmezaanse kaas en truffelolie.
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.