Mede gefinancierd door het programma Creatief Europa van de Europese Unie
enjoyEurope

Ingrediënten voor 4

  • 300 g krieltjes
  • 90 granaatappelpitten
  • 2 lente-uien
  • 1 teentje knoflook
  • 160 g Griekse yoghurt
  • 10 g verse dille
  • 15 g verse peterselie
  • Sap van ½ citroen
  • Peper en zout
23240483 EUPOTATOES 820x480 05 4 FRESH SALAD WITH POTATOES 043
Voorbereiding: 30-35 MIN
  1. Doe de krieltjes in een kookpot met licht gezouten water. Breng aan de kook tot ze gaar zijn. Giet de aardappelen af en laat ze stomen.
  2. Maak de dressing: doe de yoghurt, look, dille, peterselie en het citroensap samen in de blender. Mix tot een gladde structuur. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Hak de lente-uien fijn.
  4. Meng de aardappelen onder de dressing en voeg de granaatappelpitten en de lente-ui toe.

Andere verrassende recepten

Lekker van bij ons Bord Bia European Potato Trade Association