Schik de kippendijen in een ondiepe schaal. Meng de botermelk en sriracha en giet het mengsel over de kip. Laat de kip minstens 6 uur (of tot de volgende dag) marineren in de koelkast.
Snijd de aardappelen en de ui in schijfjes en de zoete rode paprika in reepjes.
Schik de aardappelschijfjes, ui en paprika op een bakplaat, breng op smaak met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Schuif het geheel 20 tot 25 minuten in de oven tot de aardappelen krokant zijn.
Meng de kippenkruiden met de zelfrijzende volkorenbloem in een bord. Haal de gemarineerde kip door de gekruide bloem.
Verwarm zonnebloemolie in een pan en bak de kip langs beide zijden tot die gaar en krokant is. Zijn de stukken kip te dik, laat ze dan 10 minuten met de aardappelen in de oven garen.
Serveer de krokante kip met de aardappelschijfjes en de zoete puntpaprika.