Deze heerlijk knapperige bruschetta met roerei, aardappelen en spek is de ideale lunch. Boordevol smaak en energie.
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm.
- Pel de uien en snipper ze fijn.
- Snijd het gerookte spek in reepjes.
- Spoel en hak de kervel fijn.
- Snijd de tomaten in fijne schijfjes.
- Klop de eieren los en meng er de kaas onder. Kruid met peper en zout.
- Smelt de boter in een pan en bak de aardappelblokjes gedurende 5-7 minuten.
- Voeg het spek en de uien toe. Bak 3-4 minuten verder.
- Giet de losgeklopte eieren over de aardappelen en laat 1-2 minuten verder garen. Blijf de eieren intussen losroeren.
- Rooster de sneden brood, wrijf ze in met de knoflook en leg er de tomaten, kervel en roerei op.
Recept: UE CNIPT / Amélie Roche