AARDAPPELSALADE MET WATERMELOEN, FETA EN POMPOENZADEN
Voorbereiding:20 MINKooktijd:30 MIN
De watermeloen geeft je aardappelsalade een heerlijk frisse toets.
Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 2 cm. Breng water aan de kook, voeg de aardappelblokjes toe en laat 10 – 15 minuten koken, tot de aardappelen gaar zijn.
Snijd de watermeloen en feta in blokjes en hak de lente-uien fijn.
Rooster de pompoenzaden in een pan met anti-aanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en laat afkoelen. Voeg een klontje boter toe in dezelfde pan en bak de scampi’s kort aan op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
Doe de aardappel, watermeloen, lente-ui en pompoenzaden in een kom. Voeg de feta toe en meng alles onder elkaar. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer met de gebakken scampi’s