- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de aardappelen in blokjes en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Laat ze 25 tot 30 minuten garen in de oven tot ze krokant en goudbruin zijn. Laat even afkoelen.
- Blancheer de groene bonen en de asperges gedurende 5 minuten in (licht gezouten) kokend water. Giet af en laat de groenten afkoelen.
- Snijd de radijzen en komkommer in schijfjes. Hak de munt fijn.
- Snijd de halloumi in blokjes. Bak de blokjes aan beide zijden gedurende 2 tot 3 minuten tot ze een goudbruine kleur krijgen. Zet even opzij.
- Meng de geroosterde aardappelen, radijzen, groene bonen, asperges, komkommer, waterkers en munt in een kom.
- Besprenkel het mengsel met de mosterddressing. Roer zachtjes om en breng op smaak met peper en zout. Leg de warme halloumiblokjes er bovenop. Serveer warm of bij kamertemperatuur.
Tip: maak je eigen dressing! Meng 50 g (magere) yoghurt, 1 eetlepel mosterd en anderhalve eetlepel honing. Breng naar eigen voorkeur op smaak met citroensap en peper en zout.
Tip: ga voor lokaal en kies eens voor Berloumi, de Vlaamse variant van halloumi afkomstig uit Berlare.