AARDAPPELSALADE MET GUACAMOLE
Voorbereiding:
5 MIN
Kooktijd:
5 MIN
Een heerlijke variant op de bekende aardappelsalade. Met de guacamole geef je er een leuke twist aan.
- Kook de ongeschilde aardappelen gaar in gezouten water. Giet af, laat uitlekken en afkoelen.
- Schil de avocado’s, haal de pit eruit en snijd ze in stukken. Halveer de citroenen en pers ze uit.
- Doe de avocado, het citroensap, de olijfolie, mayonaise, boter en melk in een blender en mix tot een gladde massa. Kruid met peper en zout.
- Doe de aardappelen in een grote kom en giet er de mengeling over. Meng alles goed door elkaar zodat de aardappelen goed omhuld zijn.
- Snijd de uien fijn, hak de kerstomaten in partjes en hak de chilipeper en koriander fijn.
- Meng de ingrediënten en kruid met peper en zout. Serveer bij de aardappelsalade.