Een hartig gerecht op basis van eieren, boordevol smaken die samenkomen in deze mooie frittata – frisse lente-ui, heerlijke asperges en fluweelzachte nieuwe aardappelen. Wat wil je nog meer?
Kook de aardappelen 10 minuten in gezouten water, of tot ze gaar zijn. Laat uitlekken en afkoelen. Snijd ze daarna in schijfjes.
Verwarm de oven op 200°C.
Snijd de lente-ui fijn en de asperge in stukjes.
Verhit de boter en olijfolie in een pan. Bak de helft van de lente-ui en asperge 3-4 minuten op een zacht vuurtje. Voeg de aardappelen toe en laat nog enkele minuten verder koken.
Klop de eieren los in een kom, samen met feta die je verkruimelt.
Giet dit over de aardappelen en kook zachtjes zonder te roeren. Als de basis vaste vorm krijgt, zet je de frittata onder de grill om verder gaar te bakken.
Serveer de frittata met rucola, de andere helft van de lente-ui, tomaat en de radijsjes.