Chorizo is een van oorsprong Spaanse worst. Hij bevat het typische pimiento chiricero, een paprikapoeder dat niet alleen zorgt voor meer smaak en de rode kleur maar er ook voor zorgt de worst ook langer houdbaar blijft.
Halveer de de ongeschilde aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
Snijd de uiteinden van de bonen en kook gaar in gezouten water.
Snijd de chorizo in kleine blokjes.
Bak de chorizoblokjes in een bakpan, zonder vetstof. Haal de pan van het vuur zodra de chorizo goudbruin en knapperig wordt.
Voeg de aardappelen, groene boontjes en chilipepers toe aan de chorizo. Laat even opwarmen en haal van het vuur.
Meng er de knoflookmayonaise onder. Doe dit grondig, zodat alle aardappelen mooi omhuld zijn door een laagje mayonaise. Kruid tenslotte met peper en zout.
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.