Een aardappelgratin die net iets anders is. Combineer aardappelen met zoete aardappelen voor een kleurrijk en heerlijk resultaat. De geraspte kaas niet vergeten, voor een goudbruin korstje!
Verwarm de oven voor op 180°C.
Schil de aardappelen en zoete aardappelen. Snijd ze in dikke schijven. Gaar de schijfjes 20 minuten in licht gezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
Schik de schijfjes in een ovenschaal.
Meng de room met nootmuskaat, peper en zout. Giet dit mengsel over de aardappelen en zoete aardappelen. Voeg een klontje boter toe en strooi er de geraspte kaas over.
Bak 25 minuten in de oven.
Zet daarna nog 5 minuten onder de grill zodat de kaas een goudbruin korstje krijgt.
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.