Zelf je aardappelchips maken is helemaal niet zo moeilijk! De combinatie met rundscarpaccio tilt dit gerecht steevast naar een hoger niveau. Smakelijk!
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de aardappelen in dunne schijfjes van 2 mm met een mandoline. Bedek een bakplaat met bakpapier en leg er de aardappelschijfjes op, los van elkaar, zodat ze goed kunnen roosteren. Besprenkel met zonnebloemolie en strooi er wat zout over. Laat 8 à 10 minuten bakken, tot de chips krokant zijn.
Snijd de rode ui in ringen. Doe in een kom en voeg het citroensap en de honing toe. Kruid met peper en zout. Zet 20 minuten aan de kant om te marineren.
Hak de bieslook fijn. Meng de zure room met de mayonaise en bieslook. Kruid met peper en zout.
Schik de rundscarpaccio op de borden. Strooi er kappertjes over en leg er rode ui, Parmezaanse kaas en rucola op. Werk af met de zure roomsaus.
Serveer de carpaccio met de krokante aardappelchips.