Deze rolletjes zijn perfect als lichte lunch of als voorgerecht. De ananas en curry zorgen voor een vleugje exotiek. Hiermee breng je de zon op je bord.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Was de aardappelen en snijd in dikke frieten. Leg ze op een bakplaat en overstrooi met peper, zout, currypoeder en wat olijfolie. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Schil de ananas en snijd hem in stukken. Doe hetzelfde met de appel.
Week het rijstpapier in wat warm water en leg de velletjes dan op een schone vaatdoek.
Voor de saus: kruid de plattekaas met peper, zout en een mespuntje currypoeder. Pers het sap van een halve citroen erover uit. Hak de koriander en strooi dit er ook over. Meng alles goed.
Schik de aardappelfrieten, ananas, appel en een blaadje sla op de onderste helft van de wrap. Rol op zoals een lenterolletje. Doe dit met elk rijstvel.