Doe de krielaardappelen in een grote kookpot met gezouten water. Kook ze gedurende 10 à 15 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen.
Snijd de lente-ui en de rode ui in fijne ringen. Hak de koriander en de augurken fijn.
Meng de yoghurt met de zure room, sriracha, zeste en het sap van ½ limoen, de honing, lente-ui en het grootste deel van de koriander. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de afgekoelde aardappelen onder het mengsel van sriracha en yoghurt tot ze met een laagje bedekt zijn. Voeg de rode ui en de augurken toe. Meng voorzichtig en werk af met de rest van de koriander en schijfjes hardgekookt ei.
Verwarm een bak- of grillpan met anti-aanbaklaag. Bak de steaks tot ze de gewenste garing hebben en breng op smaak met peper en zout. Snijd het vlees in plakjes en serveer met de kruidige aardappelsalade.