Deze heerlijke wok met aardappelen, scampi en asperges is op een half uurtje klaar. De knapperige scampi’s doen je gegarandeerd watertanden.
Schil de aardappelen en de asperges. Snijd de aardappelen in blokjes en de asperge in gelijke stukken. Was de spinazie.
Wok de aardappelblokjes 5-7 minuten beetgaar in de wok met arachideolie. Doe er na 5 minuten de julienne van stukken asperges bij en de scampi. Laat enkele minuten verder wokken op hoog vuur. Kruid met peper en zout.
Voeg de pijnboompitten toe, alsook de spinazie.
Laat de spinazie krimpen. Hak de lente-ui en voeg ook toe.
Breek de eieren over de wok. Roer even en laat kort verder wokken.
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.