De schillen van je aardappelen weggooien? Zonde! Je kan ze lekker frituren. Zo heb je een krokant aperitiefhapje mét alle vitaminen die zich net onder de schil bevinden.
Verhit de olie tot 180°C.
Hak de peterselie fijn.
Klop in een kom de eidooier los met de peterselie en het bruiswater.
Voeg de bloem en maïsbloem toe en meng goed met een vork.
Was de aardappelschillen en dompel ze onder in het beslag. Frituur ze vervolgens 3-4 minuten tot ze lichtbruin kleuren. Doe er niet teveel tegelijk in de friteuse maar bak ze in porties.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Voor de (kruiden)mayonaise: meng de mayonaise met gehakte bieslook en peterselie. Voeg curry poeder toe naar smaak.
Deze website maakt gebruik van cookies. Ontdek meer over cookies door onze cookieverklaring te lezen. Door op "akkoord" te klikken, maar ook door verder gebruik te blijven maken van deze website, bevestig je kennis te hebben genomen van de cookieverklaring en geef je toestemming voor het gebruik van cookies.