Mede gefinancierd door het programma Creatief Europa van de Europese Unie
enjoyEurope

K-TEAM PRESENTS

K-team presents snijtechnieken

Blijf scherp in de keuken met snijtechnieken van the muscle.

Aardappelen schillen, dat kan je waarschijnlijk wel, maar ze vlotjes snijden is al een grotere uitdaging. Tijd voor Nicolas Caeyers om raad te vragen aan the muscle, de stoere bink van het Kitchen-Team.

Als chef geeft the muscle handige tips om snel en veilig met een keukenmes aan de slag te gaan. Wist je dat er meerdere manieren zijn om aardappelen te snijden? Zo kan je kiezen voor easy wedges of de uitdaging aangaan met de hasselback. Check de bovenstaande tutorial om alle methodes te ontdekken.

Wil je zelf aan de slag gaan? Klik dan snel op onderstaande aardappelrecepten.

K-Team presents creatief met puree

Puree all the way met the brain.

Niets beter dan een heerlijke puree! Hoe je zo’n klassieker klaarmaakt, dat legt the brain je uit in deze tutorial.

Samen met Nicolas ontdek je stap voor stap hoe je een puree bereidt waar zelfs je oma van gaat opkijken. Of hoe je deze all time classic eenvoudig kan pimpen. Met waterkers, veldsla of prei? Haal die stamper maar al boven want we vliegen erin!

Wil je zelf aan de slag gaan? Klik dan snel op onderstaande aardappelrecepten.

K-team presents lekker uit de microgolfoven

Mega lekker uit de microgolfoven met the host.

Een etentje voor vrienden? Dat hoeft helemaal niet veel tijd in beslag te nemen. Hoe je met een minimum aan inspanning een heerlijk resultaat kan bereiden, dat legt the host je maar al te graag uit. Haar geheim? De microgolfoven!

Een etentje voor vrienden? Dat hoeft helemaal niet veel tijd in beslag te nemen. Hoe je met een minimum aan inspanning een heerlijk resultaat kan bereiden, dat legt the host je maar al te graag uit. Haar geheim? De microgolfoven! Zo kook je aardappelen gaar in slechts acht minuten. Dat en nog meer handige tips ontdek je in deze heerlijke tutorial.
Wil je zelf aan de slag gaan? Klik dan snel op onderstaande aardappelrecepten.

K-Team presents The take away challenge

Een race tegen de klok: zelf koken vs. eten bestellen.

Iedereen herkent het wel: je hebt geen tijd om te koken, dus bestel je iets. Maar koken hoeft niet altijd veel tijd in beslag te nemen. Met enkele tips en het juiste recept tover je in no-time iets lekkers op tafel, dat bewijst het Kitchen-Team in deze spannende race tegen de klok.

Iedereen herkent het wel: je hebt geen tijd om te koken, dus bestel je iets. Maar koken hoeft niet altijd veel tijd in beslag te nemen. Met enkele tips en het juiste recept tover je in no-time iets lekkers op tafel, dat bewijst het Kitchen-Team in deze spannende race tegen de klok. Wat is het snelst: eten bestellen of zelf een lekker aardappelgerechtje in de wok bereiden? Nicolas Caeyers en het team testen het voor je uit. 3,2,1…Start!
Wil je zelf aan de slag gaan? Klik dan snel op onderstaande aardappelrecepten.

Lekker van bij ons Bord Bia European Potato Trade Association